Natječajem je predviđeno financiranje projekata u trajanju od 12-18 mjeseci, a broj financiranih projekata ovisit će o broju prijava te o raspoloživim sredstvima. Ukupan fond za financiranje programa „Izgradnja hrvatskoga strukovnog nazivlja“ za 2017. godinu iznosi 500.000,00 kn, a najviše financiranje po projektu iznosi 100.000,00 kn.

Datum objave natječaja: 12.06.2017. godine
Rok za prijavu: 05.09.2017. do 13:00 (CET)
Područje: sva područja prirodnih znanosti, biomedicine i zdravstva, tehničkih znanosti, biotehničkih znanosti, društvenih znanosti, humanističkih znanosti i interdisciplinarne znanosti.
Proračun programa za 2017. godinu: 500.000,00 kn
Trajanje financiranja projekta: 12-18 mjeseci
Okvirni početak projekta: listopad/studeni 2017. godine

Prijavna dokumentacija (popis cjelokupne dokumentacije nalazi se u tekstu natječaja):

 

(Ukoliko projekt traje 18 mjeseci, u stupce financijskog plana upišite 1-9 i 9-18 s obzirom na to da su svi voditelji projekta koje financira Zaklada dužni podnositi izvješća o napretku i financijskom poslovanju nakon prve polovice trajanja projekta te po završetku projekta).

*Prijavitelji projektnih prijedloga na natječaj „Izgradnja hrvatskoga strukovnog nazivlja“ mogu u prijavi projektnog prijedloga predvidjeti sudjelovanje jednog ili više terminologa na projektu (nije ih potrebno navoditi imenom i prezimenom) te od Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje zatražiti potpisanu i ovjerenu potvrdu čelnika Instituta, kojom se Institut obvezuje dodijeliti im terminologe ukoliko projektna prijava bude odobrena za financiranje. Tom se potvrdom jamči da će projektu biti dodijeljen jedan ili više vrsnih terminologa, kao što je propisano Natječajem i što je važan dio vrednovanja projektnog prijedloga.

 

Kriteriji za vrednovanje:
* Kriteriji za vrednovanje

Važno: Svi se upiti podnose isključivo putem adrese elektroničke pošte struna@hrzz.hr 

 

Više informacija o natječaju dostupno je na sljedećem linku.