O Nama Projekti centra Partneri Radionice i edukacija

Potpisan Ugovor za projekt 3P Planiram, poduzimam, promoviram!

U ponedjeljak, 20.07.2015., dekan prof. dr. sc. Vjeran Strahonja potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava Fakultetu organizacije i informatike za projekte koji su financirani iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2007.-2013., Obrazovanje za poduzetništvo i obrt. Iznos bespovratnih sredstava je 195.448,45 kuna. 

Započeo projekt „Stand4INFO – Razvoj visokoobrazovnih standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i studijskih programa na osnovama Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u području informatike“

U Vijećnici Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, 09. srpnja 2015. godine, održan je prvi sastanak projektnog tima projekta „Stand4INFO – Razvoj visokoobrazovnih standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i studijskih programa na osnovama Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u području informatike“. Provedba projekta započela je 19. lipnja 2015. godine i trajat će 15 mjeseci, a  financira se iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.

Objavljen Poziv za iskaz interesa za podršku razvoju CEKOM-a

Ministarstvo gospodarstva objavilo je Poziv za iskaz interesa za ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju CEKOM-a.