O Nama Projekti centra Partneri Radionice i edukacija

Agencija za mobilnost i programe EU organizira seminare i webinare za Poziv na dostavu projektnih prijava u sklopu programa Erasmus+ za 2015. godinu

Seminari i webinari bit će organizirani od 02. do 16. prosinca 2014., a dotad iz Agencije poručuju svim zainteresiranima da nastave pripremati i razrađivati svoje projektne ideje budući da se rokovi protežu od veljače do listopada 2015. godine, ovisno o aktivnosti i području prijave.

Poziv na Informativni dan za aktivnosti za partnerske zemlje u području visokog obrazovanja unutar programa Erasmus+

Informativni dan za aktivnosti za partnerske zemlje u području visokog obrazovanja unutar programa Erasmus+ će se održati 6. studenoga 2014. u prostoru Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (Donje Svetice 38) u Zagrebu. 

Prilika za start-up tvrtke: Zagreb Connect

Grad Zagreb, u suradnji s Veleposlanstvom Izraela, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Zagrebačkim velesajmom, organizira start–up konferenciju Zagreb Connect, koja će se održati 12. i 13. studenoga 2014. godine, na Zagrebačkom velesajmu – Kongresna dvorana.

Prvi dan konferencije imat će natjecateljski karakter u kojem će se start-up tvrtke predstaviti investitorima te dobiti priliku osvojiti nagradu.